A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Vásárlási feltételek

Üzletszabályzat

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek, Üzletszabályzat

Az ajandekmeglepi.hu webáruházban történt megrendelésének leadásával Ön az ajandekmeglepi.hu vásárlója lesz.Továbbá kijelenti,hogy elolvasta és elfogadta a ajandekmeglepi.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési és üzletszabályzatának minden pontjával egyetért!

Amennyiben az üzletszabályzat bármely pontjával nem ért egyet a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatai:

  • Cégnév: Beke Zoltán E.V.

  • Székhely: 8700,Marcali Kert utca 2.

  • Adószám: 75388261-1-34

  • Nyilv.tart.szám:32794310

  • Bankszámla szám:K&H Bank Zrt.    10403947-50526788-56841009

  • Elérhetőség: info@ajandekmeglepi.hu

  • Telefon: +3630 346-6172

Szerződés tárgya és a szolgáltatások köre

Szerződés tárgya az ajandekmeglepi.hu Webshop internetes áruházban található termékek összessége.A termékek tulajdonságait ,jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon találhatja meg.

A megjelenített termékek online vagy személyesen rendelhetőek meg.

Vásárlási feltételek

  Regisztráció

Az áruházban történő vásárlásnak nem feltétele a regisztráció, de a következő rendelések alkalmával megkönnyíti dolgát annyiban, hogy az adatait nem kell újra kitölteni.

Az ajandekmeglepi.hu mint üzemeltető nem vállal felelősséget az elírt, tévesen megadott adatokból keletkezett hibás teljesítésért.

Fizetési módok és számlázás

A megrendelő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét banki utalással a megrendelés feladásakor teljesíti.Készpénzes fizetésre csak az átvételi pontokon van lehetőség. Banki átutalás esetén kizárólag a vételár beérkezését követően tudjuk a megrendelést visszaigazolni. A megrendelt termék hiánytalan megfizetéséig az ajandekmeglepi.hu tulajdonát képezi!

A feltüntetett árak bruttó árak , 0%-os adót tarlalmaznak és forintban(HUF) értendők!

Számlázás

Az ajandekmeglepi.hu webáruház papír alapú  számlát állít ki.A számlát a kiszállított csomagban találja a vásárló.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-tól 15:30-ig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra.

 

Ügyfélszolgálatunk minden rendelés esetén e-mailben visszaigazolást küld.

Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll,amennyiben olyan termékre lenne szüksége ,amely nem talál kínálatunkban,kérem jelezze elérhetőségünkre:info@ajandekmeglepi.hu

 

Szállítás

Webáruházunk megrendeléseit a Fürgefutár.hu futárszolgálat teljesíti.
A csomagok kézbesítését munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban a GLS futárszolgálat végzi. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet is megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén a visszaszállítás költségét nem számítjuk fel.

 

Szerzői jogok védelme

A feltöltött képekért felelőséggel minden esetben a megrendelő felel. A megrendelő kijelenti,hogy az általa feltöltött képeket szerzői jog nem védi ,szemé

 

lyiségi jogokat nem sért és szabadon felhasználhatóak. Továbbá a megrendelő köteles mentesíteni az üzemeltetőt a jogsérelemből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költséget.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a ajandekmeglepi.hu köteles a kifizetett termék vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik! A termék visszaszállításának a költsége a vevőt terheli!

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül élhet elállási jogával!

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A termék visszaküldésével felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a nem vonatkozik a garancia. Továbbá a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

Az üzemeltető a megrendelő adatait a szerződés teljesítése és szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása céljából tárolja.

A megrendeli termék kiszállítása céljából az üzemeltető a következő adatokat bocsájtja a kiszállító futárszolgálat részére:cég név, átvevő neve, teljes szállítási cím, megrendelés ideje, megrendelésszám, megrendelés összege szállítási díjjal együtt, megrendelő egyéb elérhetősége,telefonszáma. A kiszállítást végző futárszolgálat köteles ezen adatokat bizalmasan kezelni és a kiszállítás után az üzemeltető részére visszaszolgáltatni vagy megsemmisíteni .

A megrendelő adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.


 

 

Title Text
Nem lépek be.